Egy hónap alatt harmadszor rabolták ki ugyanazt a kisboltot

bűnügy
2018 január 21., 9:53
comments 73

Szombat reggel jelentették be a rendőrségnek, hogy a cserháthalápi élelmiszerüzletbe betörtek és "a helyiségben kutatás nyoma látható." A balassagyarmati nyomozók nyolc óra alatt megfejtették az esetet és elfogták a 24 éves és 41 éves helyi lakosokat. A két férfi túltolta:

január elseje óta háromszor rabolták ki a boltot. Mindig ugyanúgy.

Míg az idősebbik figyelt, addig a 24 éves férfi betörte az ablakot, azon keresztül benyúlt és kihúzott több karton cigarettát. A két gyanúsítottat a nyomozók a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellopott cigik egy részét lakásukon megtalálták. A rendőrök a 24 éves férfit őrizetbe vették. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt