Előremenekülés hátradőlés helyett

ZENE
2018 január 21., 08:35

Nehezebben elinduló hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunk ismét jelentkezik, és ha jól számoljuk, az első páros produkcióban készült mix segíti ma az ébredést. Ezúttal ugyanis Technokool & S Olbricht közös alkotását kínáljuk a reggeli kókadozás mellé. 

Mindketten a virágzását élő hazai rave/analóg/sötétebb techno színtérről lehetnek többek között ismerősek, a Technokool alkotói név Stefánkovits Fannit takarja (zenék Soundcloudon, további infók Facebookon), míg az S Olbricht név mögött az egyik legizgalmasabb hazai kiadó, a Farbwechsel társalapítója, Mikolai Martin húzódik. Ő már egyszer egyedül is szerepelt a sorozatunkban, további zenéket Soundcloudon, egyéb tudnivalókat Facebookról lehet összeszedegetni. Illetve bátran ajánljuk még a Farbwechsel megjelenéseit és oldalát is további keresgélésekhez. 

A néhol sötétebb és nyersebb, időnként pedig játékosabb mix egyrészt azoknak szól, akik lélekben még be sem fejezték az előző estét, másrészt pedig azoknak is, akik hisznek abban, hogy egy új napot csak komoly nekirugaszkodással érdemes elkezdeni. 

Sorozatunknak ez már a sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni