Ketten haltak meg lakástűzben vasárnapra virradóra

baleset
2018 január 21., 07:18

Vasárnap hajnalban gyulladt ki egy lakás a fővárosi Nagymező utcában. A katasztrófavédelem szerint a tűzoltók oltás közben egy elhunyt embert találtak a második emeleti ingatlanban.

Ugyanekkor ütött ki tűz egy soproni családi házban is. Az lángoló épületből két embert mentettek ki, mindkettejüket újra kellett éleszteni, de egyikük életét azonban már nem sikerült megmenteni.

Székesfehérváron vasárnap reggel szén-monoxid-mérgezésben vesztette életét egy férfi. Hozzátartozója talált rá eszméletlen állapotban. Hiába húzta ki a teste az utcára, a mentőknek nem sikerült újraéleszteniük a férfit. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.