Mészáros Lőrinc gyermekei követik a példát: 1,2 milliárdos közbeszerzést nyertek

Édesapjuk példáját követik Mészáros Lőrinc gyermekei, írja a Mfor.hu. Beatrix, Ágnes, és Lőrinc junior cége, a Fejér-B.Á.L. Zrt. nyerte a 

Testnevelési Egyetem új központjának felépítéséért kiírt pályázatot.

Velencén mintegy 3180 négyzetméteren építik fel a 28 szobát, több oktatótermet és három előadót tartalmazó épületet. A közbeszerzési adatbázis szerint

1,2 milliárdért vállalták a munkát, mint F-M Velence 2017 konzorcium.

A Fejér-B.Á.L. Zrt.-nek a Magyar Építő Zrt. dolgozik majd be. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.