Nem engedélyezték a DK ételosztását Pécsen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Pécs egyik szegényebb részén szeretett volna a tavalyihoz hasonlóan ételt osztani a Demokratikus Koalíció helyi szervezete, de kérelmüket elutasították. Az indoklás szerint szerint csak elektronikus úton, külön erre a célra szolgáló nyomtatványon lehet engedélyeztetni ételosztást, írja a HírTV. A párt ekkor viszont azzal szembesült, hogy

ilyen nyomtatvány még nem létezik.

Eközben a 150 adag babgulyást felajánló vendéglősnél megjelent két ellenőr, számolt be Nagy Ferenc, a DK országgyűlési képviselőjelöltje. A HírTV-nek a politikus kijelentette:

"úgy érezzük, hogy ez a bizonyíték arra, hogy adminisztratív úton, de akadályozták, hogy ez az ételosztás létrejöjjön." 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.