Diadalittas videóval köszönti Alexis Sanchezt a Manchester United

Hétfő este a Manchester United hivatalos honlapján bejelentette a téli átigazolási időszak slágerét: a chilei Alexis Sanchez az Arsenaltól José Mourinho csapatához igazolt, az örmény Henrikh Mkhiytaryan pedig az Old Traffordról költözik a Emirates-be. 

Sanchez az első chilei játékos a MU történetében. Bejelentésekor megköszönte az elmúlt három és fél évet az Arsenalnak. Azt írta, a portugál edzőnek és az Old Traffordnak nem tudott nemet mondani. Mourinho ugyanitt egyszerűen a világ egyik legjobb támadójának nevezte a játékost. 

Sokáig úgy festett, hogy Sanchez a városi rivális Manchester City-hez igazol majd, de végül a vörösök jobb ajánlatott tettek le a londoni asztalra, és valószínűleg segített, hogy az MU fel tudott ajánlani egy játékost, aki valamennyire pótolni tudja majd az Arsenaltól hónapok óta elvágyódó Sanchezt. 

Most még mindenki nagyon boldognak látszik: Mkhitaryan is azt nyilatkozta a bejelentést követően, hogy egy régi álma vált valóra. (manutd.com)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.