Diadalittas videóval köszönti Alexis Sanchezt a Manchester United

Hétfő este a Manchester United hivatalos honlapján bejelentette a téli átigazolási időszak slágerét: a chilei Alexis Sanchez az Arsenaltól José Mourinho csapatához igazolt, az örmény Henrikh Mkhiytaryan pedig az Old Traffordról költözik a Emirates-be. 

Sanchez az első chilei játékos a MU történetében. Bejelentésekor megköszönte az elmúlt három és fél évet az Arsenalnak. Azt írta, a portugál edzőnek és az Old Traffordnak nem tudott nemet mondani. Mourinho ugyanitt egyszerűen a világ egyik legjobb támadójának nevezte a játékost. 

Sokáig úgy festett, hogy Sanchez a városi rivális Manchester City-hez igazol majd, de végül a vörösök jobb ajánlatott tettek le a londoni asztalra, és valószínűleg segített, hogy az MU fel tudott ajánlani egy játékost, aki valamennyire pótolni tudja majd az Arsenaltól hónapok óta elvágyódó Sanchezt. 

Most még mindenki nagyon boldognak látszik: Mkhitaryan is azt nyilatkozta a bejelentést követően, hogy egy régi álma vált valóra. (manutd.com)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.