Egy kamupárt is polgármesterjelöltet indít Hódmezővásárhelyen

politika
2018 január 22., 07:08
comments 121

Az országszerte izgalommal figyelt hódmezővásárhelyi időközi polgármesterválasztáson eddig 3 jelölt volt: a kormánypárti Hegedűs Zoltán, a jelenlegi alpolgármester, a független, de lényegében a teljes ellenzék által támogatott Márki-Zay Péter és a független baloldali Hernádi Gyula. Ha sikerül összegyűjtenie a 300 érvényes ajánlást, hozzájuk csatlakozhat most a kőszegi székhelyű minipárt, a Hajrá., Magyarország jelöltje, Fehérné Horváth Katalin. Róla egyelőre annyit tudni, hogy Békés megyei. A delmagyar.hu ezt írta róla:

Érdekesség, hogy a nevét azok sem tudták először pontosan megmondani, akik aláírták az ajánlását, hallottuk őt Horváth Ilona, illetve Horváth Imola néven is emlegetni.

(via delmagyar.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.