Úgy megverte a zebrán átkelő gyalogost a plázaparkolóban, hogy az talán örökre rokkant marad

bűnügy
2018 január 22., 08:23
comments 371

Borzalmas, még 2016. nyarán történt bűnügyben emelt most vádat az ügyészség, végrehajtandó börtönt kérve egy megdöbbentően agresszív autósra.

Az eset egy XV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában történt, ahol a főszereplő autós úgy hajtott át a pláza főbejárata előtti zebrán, hogy egy gyalogos azon már elindult, ezért a sofőr a menetiránnyal ellentétes sávban gurult át a gyalogátkelőn. A gyalogos ezt az életveszélyes bunkóságot trágár szavakkal tette szóvá, mire a szabálytalan autós megállt, kiszállt a kocsijából, odament és ököllel úgy megütötte a férfit, hogy az a földre esett, úgy beverve a fejét az aszfaltba, hogy azonnal elájult. Az agresszor ekkor visszaült a kocsijába és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A mentőket a szemtanúk értesítették, az áldozatot életveszélyes koponyatöréssel és agyzúzódással vitték kórházba. Bár az eset jó másfél éve történt, még mindig nem zárható ki, hogy a leütött ember maradandó fogyatékosságot szenvedett el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.