8 ezer doboz csempészcigaretta került elő a buszsofőr ülése alól

Nyolcmillió forint értékű cigarettát találtak a pénzügyőrök egy távolsági buszon Beregsuránynál. Az ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás.

A Beregszász-Nyíregyháza között naponta közlekedő távolsági autóbuszt ellenőrző pénzügyőrök az utasok csomagjait rendben találták, de az autóbuszban gyanús módosításokat fedeztek fel. Mivel sem a sofőr, sem az utasok nem jelentettek be vámköteles árut, a jármű átvizsgálása mellett döntöttek. Mint kiderült, a vezetőfülke padlólemeze alatti részt speciálisan csempészetre alakították át, onnan több mint nyolcezer doboz cigaretta került elő.

A pénzügyőrök a 8 millió forint értékű cigarettát és a buszt lefoglalták, kiszabtak 17 millió forint vámigazgatási bírságot, és költségvetési csalás miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.