Fagyott emberi ürülék hullott az égből Indiában

hülyeség
2018 január 23., 07:48
comments 81

Harminc centis krátert hagyott maga után az a furcsa képződmény, mely minden bizonnyal egy repülőgép szivárgó tartályából hullott az indiai Fazilpur Badli lakosaira - írja a BBC.  

A tíz-tizenkét kilós fagyott valami nagy zajjal csapódott be még szombat reggel. A helyi Vivek Kalia azt mondta, sokan azt gondolták, földönkívüli érkezett falujukba, a valóság azonban ennél kicsit kevésbé izgalmas: bár még vizsgálják az anyagot, valószínűleg egy repülőgép emberi ürüléket tároló tartályából szivárgott ki, fagyott meg, majd csapódott be a meteornak is hitt képződmény. A falubeliek közül sokan haza is vittek belőle darabokat.

Indiában 2016 decemberében döntöttek arról, hogy megbüntethetők azok a légitársaságok, melyek a levegőbe engednek emberi ürüléket.

photo_camera Fotó: Gurgaoni Rendőrség


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.