Fagyott emberi ürülék hullott az égből Indiában

Harminc centis krátert hagyott maga után az a furcsa képződmény, mely minden bizonnyal egy repülőgép szivárgó tartályából hullott az indiai Fazilpur Badli lakosaira - írja a BBC.  

A tíz-tizenkét kilós fagyott valami nagy zajjal csapódott be még szombat reggel. A helyi Vivek Kalia azt mondta, sokan azt gondolták, földönkívüli érkezett falujukba, a valóság azonban ennél kicsit kevésbé izgalmas: bár még vizsgálják az anyagot, valószínűleg egy repülőgép emberi ürüléket tároló tartályából szivárgott ki, fagyott meg, majd csapódott be a meteornak is hitt képződmény. A falubeliek közül sokan haza is vittek belőle darabokat.

Indiában 2016 decemberében döntöttek arról, hogy megbüntethetők azok a légitársaságok, melyek a levegőbe engednek emberi ürüléket.

Fotó: Gurgaoni Rendőrség


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.