Földrengés volt Alaszka partjainál, cunamiriadót rendeltek el

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Richter-skála szerinti 8-as erősségű földrengést mértek Alaszka déli partjainál. A rengés úgy 300 km-re Kodiak városától, 10 km mélyen, magyar idő szerint kedd délelőtt fél tizenegykor történt. A földrengés miatt cunamiriadót adtak ki, főként a legnyugatibb kanadai tartomány, Brit Columbia és Alaszka lehet érintett. A lakosságot arra kérik, keressenek menedéket, és lehetőleg menjenek magasan fekvő területekre. 

(BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.