Hawaii kormányzójának pont akkor nem ugrott be a Twitter-jelszava, amikor ki kellett volna írnia, hogy téves volt a rakétariadó

Nem elég, hogy a múlt héten tévesen adtak ki rakétariasztást Hawaii-on, most kiderült, hogy David Ige kormányzó azért 15 perccel később tudta jelezni, hogy az egész csak vaklárma volt, 

mert elfelejtette a Twitter-jelszavát. 

Pedig a kormányzót már két perccel a téves riasztás után tájékoztatták, hogy gond van. Ige hétfőn bevallotta, hogy a kritikus pillanatban nem tudja fejből a felhasználónevét és a jelszavát, ezért nem tudta megnyugtatni az embereket. Ugyanakkor megígért, hogy ezen változtatni fog, és a telefonjáról már bármikor be tud lépni. (The Verge)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.