Hegyvidéken az önkormányzat szervez krumpliosztást, de valamiért a Fidesz hirdeti

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A Magyar Nemzet írt róla, hogy „közkívánatra” hivatkozva szervez krumpliosztást a hegyvidéki önkormányzat a kerület 65. évnél idősebb lakóknak, amit érdekes módon a Fidesz hegyvidéki szervezete hirdet Facebookon. 

Azaz olyan benyomást kelt a történet, mintha az önkormányzat pénzén megvásárolt burgonyát a Fidesz használná fel kampánycélokra. De mivel ilyesmit nem illik csinálni, biztos csak félreértettünk valamit. 

A fejenként öt kiló krumplit amúgy nem adják könnyen a környék nyugdíjasainak: előbb el kell battyogniuk egy kuponért Hegyvidéki Szociális Központ egyik telephelyére, majd később azzal vehetik át a krumplit a polgármesteri hivatalnál. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.