Lajos Tamás lesz a Budapest Film igazgatósági elnöke

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Lajos Tamás operatőr-producert jelöli a Főváros a tulajdonában lévő Budapest Film Zrt igazgatósági tagjának és igazgatósági elnökének - derül ki a vonatkozó előterjesztésből, amiről szerdán, vagyis holnap szavaz a közgyűlés. Lajos azért került képbe, mert az eddigi elnök, Vitályos Fanni 2018. január 31-ei dátummal felmondott. A főváros mozis cégéhez tartozik például a Corvin, a Művész, a Puskin, a Toldi és a Tabán mozi is, valamint a Kino és Örökmozgó mozik, illetve az Odeon mozi ingatlanja.

Lajos Tamás operatőr, producer, egy reklámfilmgyártó cég résztulajdonosa, a felesége Altorjai Anita, Áder János köztársasági elnök sajtófőnöke.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.