Meghalt egy magyar turista Thaiföldön, miután rosszul lett a svédasztalos vacsorától

A Bors információi szerint súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik négycsillagos szállodájában rosszul lett a svédasztalos vacsorától.

Az elhunyt turista négy barátjával nyaralt az országban, a vacsora után mindannyian rosszul lettek. Az ötfős társaság egyik tagját többször újra kellett éleszteni, majd kórházba is szállították, de utána nemsokkal meghalt.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Sajtó Főosztálya közleménye szerint a halál oka feltehetően ételmérgezés vagy ételallergia miatt bekövetkezett szívlelállás. A társaság többi tagját is kórházba vitték megfigyelésre, őket azóta már kiengedték.

A követség úgy tudja, hogy a hotel több más magyar vendége is rosszul lett a pénteki vacsora után, ezért felvették a kapcsolatot az ott tartózkodó magyar állampolgárokkal.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.