Simicska: Hazaárulók és tolvajok a fideszesek

Simicska Lajos az alábbi közleményt adta ki kedden kora délután:

Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben... Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól, és egyértelművé teszem:

Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.

Veszprém, 2018.01.23.

dr. Simicska Lajos

Orbán Viktor egykori barátja, és a 2010-14 közti magyar gazdaságpolitika legbefolyásosabb alakja arra reagált, hogy az utóbbi napokban a kormánypárti sajtó nem győzi ismételni, hogy meglátásuk szerint a Jobbik és az LMP is az ő befolyása alá került. 

Simicska a közlemény elején arra utalt, hogy veszprémi otthona előtt fotósokat és újságírókat észlelt.

(A címlapkép azt örökíti meg, amikor Simicska Lajos veszprémi hirdetőoszlopokra pingálta sommás véleményét a miniszterelnökről.)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.