Simicska: Hazaárulók és tolvajok a fideszesek

POLITIKA
2018 január 23., 13:08
comments 575

Simicska Lajos az alábbi közleményt adta ki kedden kora délután:

Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben... Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól, és egyértelművé teszem:

Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.

Veszprém, 2018.01.23.

dr. Simicska Lajos

Orbán Viktor egykori barátja, és a 2010-14 közti magyar gazdaságpolitika legbefolyásosabb alakja arra reagált, hogy az utóbbi napokban a kormánypárti sajtó nem győzi ismételni, hogy meglátásuk szerint a Jobbik és az LMP is az ő befolyása alá került. 

Simicska a közlemény elején arra utalt, hogy veszprémi otthona előtt fotósokat és újságírókat észlelt.

(A címlapkép azt örökíti meg, amikor Simicska Lajos veszprémi hirdetőoszlopokra pingálta sommás véleményét a miniszterelnökről.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.