Simicska: Hazaárulók és tolvajok a fideszesek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Simicska Lajos az alábbi közleményt adta ki kedden kora délután:

Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben... Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól, és egyértelművé teszem:

Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.

Veszprém, 2018.01.23.

dr. Simicska Lajos

Orbán Viktor egykori barátja, és a 2010-14 közti magyar gazdaságpolitika legbefolyásosabb alakja arra reagált, hogy az utóbbi napokban a kormánypárti sajtó nem győzi ismételni, hogy meglátásuk szerint a Jobbik és az LMP is az ő befolyása alá került. 

Simicska a közlemény elején arra utalt, hogy veszprémi otthona előtt fotósokat és újságírókat észlelt.

(A címlapkép azt örökíti meg, amikor Simicska Lajos veszprémi hirdetőoszlopokra pingálta sommás véleményét a miniszterelnökről.)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.