2019-ben visszatérhet az amerikai történelem legjobb alelnöke

KULTÚRA
2018 január 24., 6:31
comments 10
photo_camera Julia Louis-Dreyfus a világtörténelem talán leginkább kiérdemelt Emmyjével. Fotó: Alberto E. Rodriguez/AFP

Túlesett a kemoterápia harmadik körén, és augusztusban már a forgatásra is visszatérhet Julia Louis-Dreyfus, Az alelnök sztárja, jelentette az Entertainment Daily. Lous-Dreyfus tavaly szeptemberben jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, azóta tart a kezelése.

Színészkollégája, a sorozatban az alelnököt játszó Louis-Dreyfus sajtótitkárát alakító Matt Walsh szerint a színésznő már részt vesz a szövegolvasásokon. "Jól van, végzett az utolsó kemóval, lábadozik. A kilátásai továbbra is kiválóak. Szeretve van, fantasztikus ember" - mondta.

Az alelnök ugyan vígjáték, de nemcsak az én véleményem, hanem az amerikai politikai sajtó véleménye szerint is a washingtoni hétköznapokat legrealistábban ábrázoló sorozat. Louis-Dreyfus betegsége miatt szünetelt a forgatás, ami csak augusztusban indulhat újra, így a hetedik, záró évad két teljes év kihagyás után 2019-ben kerül csak forgalomba.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt