2019-ben visszatérhet az amerikai történelem legjobb alelnöke

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Julia Louis-Dreyfus a világtörténelem talán leginkább kiérdemelt Emmyjével.Fotó: Alberto E. Rodriguez/AFP

Túlesett a kemoterápia harmadik körén, és augusztusban már a forgatásra is visszatérhet Julia Louis-Dreyfus, Az alelnök sztárja, jelentette az Entertainment Daily. Lous-Dreyfus tavaly szeptemberben jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, azóta tart a kezelése.

Színészkollégája, a sorozatban az alelnököt játszó Louis-Dreyfus sajtótitkárát alakító Matt Walsh szerint a színésznő már részt vesz a szövegolvasásokon. "Jól van, végzett az utolsó kemóval, lábadozik. A kilátásai továbbra is kiválóak. Szeretve van, fantasztikus ember" - mondta.

Az alelnök ugyan vígjáték, de nemcsak az én véleményem, hanem az amerikai politikai sajtó véleménye szerint is a washingtoni hétköznapokat legrealistábban ábrázoló sorozat. Louis-Dreyfus betegsége miatt szünetelt a forgatás, ami csak augusztusban indulhat újra, így a hetedik, záró évad két teljes év kihagyás után 2019-ben kerül csak forgalomba.


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.