CNN: az orosz beavatkozást vizsgáló Mueller-bizottság Trump beidézésére készül

A Washington Post keddi információi után a CNN is az állítja:

a 2016-os amerikai elnökválasztási folyamatba történt orosz beavatkozást vizsgáló, Robert Mueller vezette különleges bizottság Donald Trump amerikai elnök meghallgatására készül.

A hírcsatorna Mueller egy korábbi munkatársát, Michael Zeldint idézi, aki minden konkrétum nélkül, de azt mondta: "lehetséges, hogy Mueller eljutott oda, hogy meghatározza, mit is jelent az igazságszolgáltatás akadályozása, bűncselekmény-e, alkotmányos felelősségre vonással járó cselekedet-e, vagy egyáltalán semmi ilyesmi nem is történt". 

Fotó: JIM WATSON/AFP

A CNN hozzáteszi: a szokásos napi sajtótájékoztatón Sarah Huckabee Sanders elnöki szóvivő kedden arra a kérdésre, hogy kapott-e már meghívót Trump, úgy válaszolt, hogy nem kívánja kommentálni e sajtóhíreket, de 

a Fehér Ház változatlanul teljes mértékben együttműködik a Robert Mueller vezette bizottsággal.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.