Frakcióhétvégével, miniszterelnöki évértékelővel fordul rá a kampányra a Fidesz

Kettőt tippelhetnek, hogy mi lesz a Fidesz idénynyitó visegrádi frakciótanácskozásának témája. Ha most az április 8-i országgyűlési választás mellett a migrációra tippeltek, akkor gratulálhatnak maguknak. Orbán Viktor miniszterelnök február 14-15-én tartja meg az aktuális parlament utolsó ülésszaka előtti eligazítását Visegrádon a frakció szinte mindig töretlenül egységesen viselkedő tagjainak, hogy aztán február 16-án, immár hagyományos évértékelőjében az egész kormányzati ciklust is értékelje így, a választás előtt.

A Magyar Idők értesülései szerint még nem dőlt el, hogy Orbán hol tartja 20., jubileumi évértékelőjét, de, mint írják, "valószínűleg újra a Várkert Bazár" lesz a helyszín. A beszéd témája a lap szerint az "eredmények" ismertetésén túl "a választás és annak tétje" lesz.

A parlament tavaszi ülésszakát megelőzően még rendkívüli ülésre is összeülnek a képviselők, a Magyar idők szerint "a nemzetközi szerződések alapján védelemben részesített menekültek kapcsán keltett ellenzéki hisztéria miatt". A ruandai rádió kormányhoz nagyon-nagyon-nagyon közeli lap ezzel a maga sajátos stílusában arra akarhatott utalni, hogy a kormány, amely tavaly az egész évet végigkampányolta azzal, hogy meg kell állítani Brüsszelt, és ide aztán senki se telepít be senkit, tavaly mégis több száz menekültet ismert el és adott nekik oltalmazotti státust.


Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.