Mesterházy Attila kész visszalépni Kész Zoltán javára

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Nem presztízskérdés, hogy ki indul, csak az a fontos, hogy elvigyék ismét a Fidesz elől a választókerületet, mondta Mesterházy Attila az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. A szocialista politikus ezért a jövő héten leül a veszprémi körzet legutóbbi győztesével, a független Kész Zoltánnal, és megbeszélik, hogy ki lépjen vissza, kinek a javára. Mesterházy elmondta: 

kész visszalépni, és ezt már jelöltté válásakor jelezte a helyi szocialista alapszervezetnek.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.