Tarlós nem finomkodott: Ön az én szememben egy kelekótya paprikajancsi

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A hármas metró teljes akadálymentesítését kérte volna számon a szocialista Horváth Csaba a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén, de előbb Tarlós István kapta le a fejét, és vágta hozzá, hogy

"nézze, Horváth, ön az én szememben egy kelekótya paprikajancsi."

Majd a fideszes többség leszavazta a javaslat napirendre vételét, írja a HírTV. 

Horváth szerint 20 milliárdból megoldható volna a kérdést, Tarlós szerint nincs pénz, csak ha Orbán ad 20 milliárdot. A kérdés nyitva áll, ha ad, megcsinálják,

"ha nem, akkor majd ütemesen kötelezettséget vállal a közgyűlés, nekem erről lesz februárban egy előterjesztésem.”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.