Töltsön el nyolc másodpercet Szekszárd fideszes polgármesterével, és önt is elfogja a jeges rémület

ez már talán nem is politika
2018 január 24., 17:57
comments 273

Nem mindennapi dologra hívta fel ma a magyar állampolgárok figyelmét Ács Rezső, Szekszárd fideszes polgármestere, aki a „migrációt támogató civil szervezetek” mesterkedését sejti néhány rejtélyes szekszárdi esemény mögött. Az Index készített videót a városban kialakult drámai helyzetről, amit a polgármester így foglalt össze:

link Forrás

„Ismeretlen személyek, ismeretlen teherautókkal, különböző tevékenységeket végeznek itt a városban, és hát nem tudunk róluk sem... semmilyen információnk nincs róluk.”

- rajzolta fel a magyar kormány képét a minket körülvevő, veszélyekkel teli világról Ács Rezső. A polgármester ennél több konkrétumot egyébként kérdésre válaszolva sem árult el, persze felelőtlen dolog is lenne találgatni egy ilyen éles helyzetben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.