Váratlanul hatalmas anyagi siker lett 50 Cent legrosszabbul teljesítő albuma

gazdaság
2018 január 24., 09:18
comments 50

Váratlan nyertese lett a kriptovalutamániának az amerikai rapper, 50 Cent. A sztár 2014-es, Animal Ambition című albuma az előadó tán legkevésbé keresett lemeze volt, a kiadását követő negyedik évre azonban busás hasznot hozott.

50 Cent ugyanis már 2014-ben, a kriptovaluták hajnalán lehetővé tette, hogy rajongói bitcoinért is megvásárolhassák. 2014-ben ebből összesen 700 bitcoinja lett, ami az akkori árfolyamon 463 ezer dollárt ért. De 50 Cent azóta se nyúlt hozzá a bitcoinokhoz, melyek most már a 11 ezer dolláros bitcoin-árfolyam mellett már 7,7 millió dollárt érnek.

link Forrás

A rapper meglepően őszintén értékelte saját üzleti zsenialitását. "Nem fogok hazudni, igazából elfeledkeztem erről a szarságról, lol" - írta az Instagramon. (Via Complex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.