Váratlanul hatalmas anyagi siker lett 50 Cent legrosszabbul teljesítő albuma

Váratlan nyertese lett a kriptovalutamániának az amerikai rapper, 50 Cent. A sztár 2014-es, Animal Ambition című albuma az előadó tán legkevésbé keresett lemeze volt, a kiadását követő negyedik évre azonban busás hasznot hozott.

50 Cent ugyanis már 2014-ben, a kriptovaluták hajnalán lehetővé tette, hogy rajongói bitcoinért is megvásárolhassák. 2014-ben ebből összesen 700 bitcoinja lett, ami az akkori árfolyamon 463 ezer dollárt ért. De 50 Cent azóta se nyúlt hozzá a bitcoinokhoz, melyek most már a 11 ezer dolláros bitcoin-árfolyam mellett már 7,7 millió dollárt érnek.

A rapper meglepően őszintén értékelte saját üzleti zsenialitását. "Nem fogok hazudni, igazából elfeledkeztem erről a szarságról, lol" - írta az Instagramon. (Via Complex)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.