A felesége azt mondta, ha szerez 1 millió lájkot, lehet a fiuk neve Goku

Nem újdonság a lájkkunyerálás, de ritka az, amikor a gyereke nevét áldozza fel valaki a gyűjtésért (pontosabban a Facebook-oldalát azért, hogy megkaphassa a gyerek az álomnevet).

Ez a férfi viszont – úgy tűnik – sikerrel járt: 18 óra után több mint 900 ezer lájknál tart, úgyhogy nagyon nagy az esélye annak, hogy a Dragon Ball főhőse után nevezheti el a fiát.

Nagy győzelem lehet ez a szó szerint kisvárosi férfinak, aki az 1000 fős arizonai Littletownban él a feleségével és a gyerekeivel.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.