A felesége azt mondta, ha szerez 1 millió lájkot, lehet a fiuk neve Goku

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem újdonság a lájkkunyerálás, de ritka az, amikor a gyereke nevét áldozza fel valaki a gyűjtésért (pontosabban a Facebook-oldalát azért, hogy megkaphassa a gyerek az álomnevet).

Ez a férfi viszont – úgy tűnik – sikerrel járt: 18 óra után több mint 900 ezer lájknál tart, úgyhogy nagyon nagy az esélye annak, hogy a Dragon Ball főhőse után nevezheti el a fiát.

Nagy győzelem lehet ez a szó szerint kisvárosi férfinak, aki az 1000 fős arizonai Littletownban él a feleségével és a gyerekeivel.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.