Kiürítettek egy párizsi állatkertet, mert kiszabadult 50 pávián

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pénteken ki kellett üríteni egy Párizs keleti részén fekvő állatkertet, miután közel 50 pávián kiszabadult a ketrecéből. Miközben a gondozók az állatokat hajkurászták, az állatkertet fegyveres rendőrök vették körbe, és a környező utcákat is lezárták.

Az állatkert tisztviselői szerint a pávián kiszámíthatatlan állat, ráadásul erősebb is az embernél, ezért volt szükség az óvintézkedésekre. A majmok végül nem kerültek kapcsolatba a látogatókkal, főleg az állatkertet közepén lévő műsziklán gyülekeztek, a többségük pedig pár óra múlva magától visszament a helyére. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.