Már legalább 37 halálos áldozata van a dél-koreai kórháztűznek

Nagyon súlyos tűzvész tombolt egy kórházban Miryang városában, Dél-Koreában, a halálos áldozatok száma már legalább 37, és eddig több mint 140 sérültről lehet tudni. A mentést nehezíti, hogy mérges gázok kerültek a levegőbe. 

Ez Dél-Korea elmúlt évtizedének legtöbb halálos áldozattal járó tűzvésze, múlt hónapban 29 ember halt meg egy hasonló balesetben. 

Sok beteg egyszerűen átment a tűzön és a füstön, hogy kimeneküljenek a Sejong Kórházból. Az emeleten rekedt pácienseket létrák és csúszdák segítségével menekítették ki. Az épületben legalább 177, főleg idős beteg tartózkodott a tűzvész idején.

(Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.