Orbán Viktor, mintha nem lenne a zsebében a magyar sajtó majdnem egésze, levelet is küldött a polgároknak a Stop Soros törvényről

Orbán Viktor szükségesnek érezte, hogy külön postai levélben is tájékoztassa országa polgárait a hírről, hogy a kormány beterjesztette a Stop Soros törvényjavaslatot. Ez végülis valahol érthető, mert ugyan csak a köztévének öt csatornája van, és polgármester barátja, Mészáros Lőrinc, illetve filmproducer barátja, Andy Vajna is vásárolt magának országos elérésű televíziócsatornát, de azok népszerűsége valóban nem éri el még Magyarország legnépszerűbb, pillanatnyilag még nem közvetlenül a kormány vagy a kormányhoz közel álló milliárdosok ellenőrzése alá tartozó tévécsatornája.

Újságból is csak az összes megyei lap, egy országos napilap és pár hetilap, illetve pár tucatnyi weboldal szokott csak minden kormányzati megnyilvánulásról támogatólag beszámolni. Valóban nem mehetett biztosra, hogy mindenkihez elért a hír, ezért ő, illetve gyaníthatóan a munkatársai összeollóztak egy új levélre valót az elmúlt másfél évben puffogtatott kommunikációs közhelyekből. A levélből így megtudhatjuk, hogy bár a kerítés megállította a migrációt, Soros György le akarja bontani, de hála Istennek az ország polgárai egy hamis állításokkal teli, a neten akárhányszor kitölthető kérdőíven nemet mondtak Soros György tervére, aminek a létezését egyelőre még a Fidesznek se sikerült igazolnia.

Így néz ki a levél:

Fotó: Olvasónk felvétele

Amit ha nem szeretne megkapni, itt tilthatja le adatai kiadását.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.