Orbán Viktor, mintha nem lenne a zsebében a magyar sajtó majdnem egésze, levelet is küldött a polgároknak a Stop Soros törvényről

POLITIKA
2018 január 26., 13:45

Orbán Viktor szükségesnek érezte, hogy külön postai levélben is tájékoztassa országa polgárait a hírről, hogy a kormány beterjesztette a Stop Soros törvényjavaslatot. Ez végülis valahol érthető, mert ugyan csak a köztévének öt csatornája van, és polgármester barátja, Mészáros Lőrinc, illetve filmproducer barátja, Andy Vajna is vásárolt magának országos elérésű televíziócsatornát, de azok népszerűsége valóban nem éri el még Magyarország legnépszerűbb, pillanatnyilag még nem közvetlenül a kormány vagy a kormányhoz közel álló milliárdosok ellenőrzése alá tartozó tévécsatornája.

Újságból is csak az összes megyei lap, egy országos napilap és pár hetilap, illetve pár tucatnyi weboldal szokott csak minden kormányzati megnyilvánulásról támogatólag beszámolni. Valóban nem mehetett biztosra, hogy mindenkihez elért a hír, ezért ő, illetve gyaníthatóan a munkatársai összeollóztak egy új levélre valót az elmúlt másfél évben puffogtatott kommunikációs közhelyekből. A levélből így megtudhatjuk, hogy bár a kerítés megállította a migrációt, Soros György le akarja bontani, de hála Istennek az ország polgárai egy hamis állításokkal teli, a neten akárhányszor kitölthető kérdőíven nemet mondtak Soros György tervére, aminek a létezését egyelőre még a Fidesznek se sikerült igazolnia.

Így néz ki a levél:

photo_camera Fotó: Olvasónk felvétele

Amit ha nem szeretne megkapni, itt tilthatja le adatai kiadását.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.