Orbán Viktor, mintha nem lenne a zsebében a magyar sajtó majdnem egésze, levelet is küldött a polgároknak a Stop Soros törvényről

Orbán Viktor szükségesnek érezte, hogy külön postai levélben is tájékoztassa országa polgárait a hírről, hogy a kormány beterjesztette a Stop Soros törvényjavaslatot. Ez végülis valahol érthető, mert ugyan csak a köztévének öt csatornája van, és polgármester barátja, Mészáros Lőrinc, illetve filmproducer barátja, Andy Vajna is vásárolt magának országos elérésű televíziócsatornát, de azok népszerűsége valóban nem éri el még Magyarország legnépszerűbb, pillanatnyilag még nem közvetlenül a kormány vagy a kormányhoz közel álló milliárdosok ellenőrzése alá tartozó tévécsatornája.

Újságból is csak az összes megyei lap, egy országos napilap és pár hetilap, illetve pár tucatnyi weboldal szokott csak minden kormányzati megnyilvánulásról támogatólag beszámolni. Valóban nem mehetett biztosra, hogy mindenkihez elért a hír, ezért ő, illetve gyaníthatóan a munkatársai összeollóztak egy új levélre valót az elmúlt másfél évben puffogtatott kommunikációs közhelyekből. A levélből így megtudhatjuk, hogy bár a kerítés megállította a migrációt, Soros György le akarja bontani, de hála Istennek az ország polgárai egy hamis állításokkal teli, a neten akárhányszor kitölthető kérdőíven nemet mondtak Soros György tervére, aminek a létezését egyelőre még a Fidesznek se sikerült igazolnia.

Így néz ki a levél:

Fotó: Olvasónk felvétele

Amit ha nem szeretne megkapni, itt tilthatja le adatai kiadását.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.