Reese Witherspoon egy extra lábat, Oprah Winfrey harmadik kezet kapott a Vanity Fair képszerkesztőitől

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

"Ha jól sejtem már mindenki tudja, hogy három lábam van. Remélem ettől még el tudtok fogadni annak, ami vagyok" - reagálta a Twitteren Reese Witherspoon a Vanity Fair magazinban megjelent, brutálisan rosszul szerkesztett képekre. A neves amerikai magazin Hollywood-különszámában róla és Oprah Winfrey-ről is olyan kép jelent meg, amin még az avatatlan szemlélőnek is feltűnhet a manipuláció:

Ezen a képen a gyengébbek kedvéért még be is számozták Reese Witherspoon mindhárom lábát. Oprah három kezét jobban álcázták a képszerkesztők, de Griffin Newman segítőkészen bekarikázta mindhármat:

"Elfogadom a harmadik lábad, már amennyiben elfogadod a harmadik kezem" - válaszolta Witherspoonnak Oprah.

A Vanity Fair Witherspoon három lábára még megpróbált magyarázatot találni. "Akármennyire is szeretnénk az exkluzív sztorit Reese Witherspoon harmadik lábáról, az csak a ruhája bélése" - írták, nem túl meggyőzően. Oprah harmadik kezére viszont már ők is csak azt tudták írni, hogy "ami pedig Oprah-t illeti, mit gondoltok, hogyan tudna mindent megcsinálni, ha csak két keze lenne?". Egyben jelezték, hogy legalább az online kiadásban javítják a hibát. (Via USA Today)