Bors: Társai kiközösítették, a mélybe vetette magát egy 15 éves lány Budapesten

A Bors arról számolt be szombaton, hogy múlt hét kedden egy 15 éves lány a III. kerületi Madzsar József utcában szörnyethalt, miután levetett magát egy panelház tetejéről.

A lap, amely a helyszínen is járt nem sokkal az eset után, úgy tudja, a lány egy budapesti gimnáziumba járt nyelvi előkészítő iskolába, és öngyilkosságában szerepet játszott, hogy társai kiközösítették.

A Bors egy neve elhallgatását kérő ismerőst is megszólaltatott cikkében: „Most szeptemberben kezdte a nulladikot. Visszahúzódó volt, de eleinte semmi gond nem volt vele. Aztán az osztálytársai zrikálni kezdték, majd durván kiközösítették. Nem volt olyan tehetős a családja, mint a társaié, ezért is sokat bántották.” (Bors)

---

Krízishelyzetben hívható a 116-123 gyorssegélyszám, vagy felkereshető a lelki segélyszolgálat honlapja.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.