Bangóné beefel: Ki az a Juhász Péter?

POLITIKA
2018 január 28., 13:47
comments 377

Mielőtt elmerülnénk a lenti videó szépségeiben, mindenki próbáljon felidézni mondjuk három emlékezetes vagy eredményes politikai akciót Bangónétól.

Vagy legalább a teljes nevét.

Jó, segítek: Bangóné Borbély Ildikó mostanában azzal került be a hírekbe, hogy az MSZP ráindítja Csepelen Szabó Szabolcsra, aki 2014-ben az összbaloldali összefogás jelöltjeként tudott nyerni. És akinek pártja, az Együtt szerint az MSZP a Fidesz malmára hajtja a vizet, amikor nem engedi, hogy egyetlen baloldali jelölt legyen ebben a nyerhetőnek látszó körzetben Németh Szilárd ellenfele.

Erre kérdezett rá az ATV műsorvezetője, és aztán ez történt:

link Forrás

(via ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.