Továbbcsorgatta a fideszes kampánytejet a Kétfarkú Kutyapárt

politika
2018 január 28., 10:34
comments 197

Bajkai István, a Fidesz terézvárosi képviselőjelöltje először tojásokat osztott a népnek, saját nevével díszített csomagolásban, tegnap pedig olvasónk figyelt fel rá, hogy a Garay téren lakcímkártya felmutatása után bárki kaphatott tőle tejet.

link Forrás

Demokráciánk ezen ünnepi eseményén ott voltak a Kétfarkú Kutyapárt politikusai is. „Gondoltuk, élünk a lehetőséggel. Sokan a VII. kerületben lakunk, így járt nekünk is az ingyen tej. Megszereztük a tejet, átragasztottuk kutyapártosra és továbbosztottuk, immáron kutyapártos tejként. Nem is annyira bonyolult dolog a politika” - írták a Facebookon.

Erről videót is forgattak, amelyben a fideszes képviselőjelölt is nyilatkozik, méghozzá azt, hogy lesz még ételosztás, nem kell aggódni. Bajkai István amúgy az Orbán család ügyvédje is, aki a kerületi lap szerint maga a megtestesült jóság.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.