A Fidesz úgy talpra állította a gazdaságot, hogy a kampányoló kormánypárti politikusok nem győznek közkívánatra ingyen ételt osztogatni a rászorulóknak

POLITIKA
2018 január 25., 15:15

Ha a tej helyett a tejföl felé mozdultak volna el, lassan össze lehetne rakni egy rakott krumplit a fideszes ételosztásokból. Bajkai István (terézvárosi fideszes jelölt) nyitott a tojásokkal, amit az önkormányzati ételosztáson csaptak hozzá a rászorulók csomagjához. Azt mondta, saját pénzéből vette, ez az ő személyes ajándéka volt:

Aztán Rétvári Bence, a szociális ügyekért is felelős Emmi államtitkára osztogatott krumplit Vácon, a választókerületében. Azt nem saját zsebből fizette, hanem - mindt mondta - adományként kapta, nyilván ellenőrzi majd az ÁSZ.

De a XII. kerület közkívánatra meghirdetett krumpliosztását is hirdette már a Fidesz helyi szervezete.

Most megint a terézvárosi jótevő, Bajkai István lépett - számol be róla a Reflektor.

link Forrás

Az akkor még egyéni mandátumért induló Orbán Viktor még 1990-ben attól féltette az esélyeit, hogy az MDF-es Zacsek Gyula olcsóbb zöldséggel kampányolt, márpedig - így az akkori Orbán - „a mai élelmiszerárak mellett joggal számíthat az emberek szavazatára az, aki néhány forinttal olcsóbban adja a krumplit.”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.