A Fidesz úgy talpra állította a gazdaságot, hogy a kampányoló kormánypárti politikusok nem győznek közkívánatra ingyen ételt osztogatni a rászorulóknak

POLITIKA
2018 január 25., 15:15
comments 175

Ha a tej helyett a tejföl felé mozdultak volna el, lassan össze lehetne rakni egy rakott krumplit a fideszes ételosztásokból. Bajkai István (terézvárosi fideszes jelölt) nyitott a tojásokkal, amit az önkormányzati ételosztáson csaptak hozzá a rászorulók csomagjához. Azt mondta, saját pénzéből vette, ez az ő személyes ajándéka volt:

Aztán Rétvári Bence, a szociális ügyekért is felelős Emmi államtitkára osztogatott krumplit Vácon, a választókerületében. Azt nem saját zsebből fizette, hanem - mindt mondta - adományként kapta, nyilván ellenőrzi majd az ÁSZ.

De a XII. kerület közkívánatra meghirdetett krumpliosztását is hirdette már a Fidesz helyi szervezete.

Most megint a terézvárosi jótevő, Bajkai István lépett - számol be róla a Reflektor.

Az akkor még egyéni mandátumért induló Orbán Viktor még 1990-ben attól féltette az esélyeit, hogy az MDF-es Zacsek Gyula olcsóbb zöldséggel kampányolt, márpedig - így az akkori Orbán - „a mai élelmiszerárak mellett joggal számíthat az emberek szavazatára az, aki néhány forinttal olcsóbban adja a krumplit.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt