Tojásai után most a tejét is az embereknek adja a Fidesz jelöltje

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bajkai István, a Fidesz terézvárosi képviselőjelöltje nemrégiben tojásokat osztott a népnek, saját nevével díszített csomagolásban. Mint utólag elmondta, a tojásokat a saját pénzén vette, mindegyik az övé volt. 

Minden bizonnyal most is önmagától vett el, hogy másoknak adhasson, hiszen a Garay téren lakcímkártya felmutatása után bárki kaphat tőle tejet, ahogy azt olvasónk szombat délelőtt megörökítette:

Bajkai István fideszes jelölt tejet oszt.Fotó: Császár Simon Gergely

Olvasónk beszélgetett az osztást végző emberekkel is, akiktől megtudta, hogy önkormányzati dolgozók, de mivel szabad napjuk van, ezért azt csinálnak éppen, amit akarnak. 

Az ételosztások egyre integránsabb részét képezik a kormánypártok intenzív kommunikációs stratégiájának, talán azt is le mernénk írni, hogy kezd prioritássá válni a felmerülő lehetőségek számbavételekor. Rétvári Bence államtitkár (KDNP) például Vácott osztott burgonyát, és ugyanezt a terméket adta később jó szívvel a 12. kerületi Fidesz is. 

A fideszesek a múlt hónapban sokszor még a Mikulástól is átvették a kezdeményezést, ha gyermekeknek adhattak édességet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.