Tojásai után most a tejét is az embereknek adja a Fidesz jelöltje

2018 január 27., szombat 10:17
164

Bajkai István, a Fidesz terézvárosi képviselőjelöltje nemrégiben tojásokat osztott a népnek, saját nevével díszített csomagolásban. Mint utólag elmondta, a tojásokat a saját pénzén vette, mindegyik az övé volt. 

Minden bizonnyal most is önmagától vett el, hogy másoknak adhasson, hiszen a Garay téren lakcímkártya felmutatása után bárki kaphat tőle tejet, ahogy azt olvasónk szombat délelőtt megörökítette:

Bajkai István fideszes jelölt tejet oszt. Fotó: Császár Simon Gergely

Olvasónk beszélgetett az osztást végző emberekkel is, akiktől megtudta, hogy önkormányzati dolgozók, de mivel szabad napjuk van, ezért azt csinálnak éppen, amit akarnak. 

Az ételosztások egyre integránsabb részét képezik a kormánypártok intenzív kommunikációs stratégiájának, talán azt is le mernénk írni, hogy kezd prioritássá válni a felmerülő lehetőségek számbavételekor. Rétvári Bence államtitkár (KDNP) például Vácott osztott burgonyát, és ugyanezt a terméket adta később jó szívvel a 12. kerületi Fidesz is. 

A fideszesek a múlt hónapban sokszor még a Mikulástól is átvették a kezdeményezést, ha gyermekeknek adhattak édességet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt