Ott volt a Mikulás is, de inkább a fideszes képviselő osztogatta az ajándékokat az ovisoknak

2017 december 8., péntek 11:55
126

Kicsit sem fogták vissza magukat fideszes képviselők, és olyat kampányoltak az óvodákban Mikulás apropóján, hogy egyáltalán nem lenne meglepő, ha hirtelen szavazati jogot adnának a 3-6 éveseknek is. 

Itt van például V. Németh Zsolt a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára, helyi fideszes képviselő, akit Szentgotthárdon a felesége is elkísért az óvodába, hogy csomagot vigyenek a gyerekeknek. Ugyan ott volt a Mikulás is, de a szerencsés lurkók magától az államtitkár úrtól és feleségétől vehették át a csomagokat.

"Van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró,
Jöjj el hozzánk, várunk rád, kedves öreg Télapó!"
Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Tényleg ott ül a Mikulás, de ő amúgy is nyilván csak az óvoda beöltözött mindenese, és az ajándékot sem ő hozta az Északi-sarkról. 

Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Van, aki nemcsak egy óvodába ment el, hanem rögtön ötbe, mint Szászfalvi László. Mindegyik pont a választókerületében van.

Fotó: Szászfalvi László/Facebook

És közzétette a minden helyi lapban a képviselőtől függetlenül megjeleníthető politikus oszt ajándékot a gyerekeknek fotót.

Fotó: Szászfalvi László/Facebook

Újbudán miniszter fideszes politikust kaptak a gyerekek ajándékba. Mikulás itt is volt:

A beöltözött Mikulás Fotó: Simicskó István/Facebook/Nagy Mihaly

De nem ő osztogatta a csokit:

és az aki igazából osztja az ajándékot. Kis terepszínű Simicskó-csokira lehet számítani jövőre. Fotó: Simicskó István/Facebook/Nagy Mihaly

Tényleg jobb, ha a gyerekek korán megtanulják, hogy nem egy meseszerű figurától kapják az ajándékot, hanem a politikusoktól. De nagy kedvenceim az erzsébetvárosi ovisok, akik inkább kiszolgálják magukat, minthogy Vattamány Zsolt polgármestertől vegyék el azt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt