Ott volt a Mikulás is, de inkább a fideszes képviselő osztogatta az ajándékokat az ovisoknak

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Kicsit sem fogták vissza magukat fideszes képviselők, és olyat kampányoltak az óvodákban Mikulás apropóján, hogy egyáltalán nem lenne meglepő, ha hirtelen szavazati jogot adnának a 3-6 éveseknek is. 

Itt van például V. Németh Zsolt a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára, helyi fideszes képviselő, akit Szentgotthárdon a felesége is elkísért az óvodába, hogy csomagot vigyenek a gyerekeknek. Ugyan ott volt a Mikulás is, de a szerencsés lurkók magától az államtitkár úrtól és feleségétől vehették át a csomagokat.

"Van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró,Jöjj el hozzánk, várunk rád, kedves öreg Télapó!"Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Tényleg ott ül a Mikulás, de ő amúgy is nyilván csak az óvoda beöltözött mindenese, és az ajándékot sem ő hozta az Északi-sarkról. 

Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Van, aki nemcsak egy óvodába ment el, hanem rögtön ötbe, mint Szászfalvi László. Mindegyik pont a választókerületében van.

Fotó: Szászfalvi László/Facebook

És közzétette a minden helyi lapban a képviselőtől függetlenül megjeleníthető politikus oszt ajándékot a gyerekeknek fotót.

Fotó: Szászfalvi László/Facebook

Újbudán miniszter fideszes politikust kaptak a gyerekek ajándékba. Mikulás itt is volt:

A beöltözött MikulásFotó: Simicskó István/Facebook/Nagy Mihaly

De nem ő osztogatta a csokit:

és az aki igazából osztja az ajándékot. Kis terepszínű Simicskó-csokira lehet számítani jövőre.Fotó: Simicskó István/Facebook/Nagy Mihaly

Tényleg jobb, ha a gyerekek korán megtanulják, hogy nem egy meseszerű figurától kapják az ajándékot, hanem a politikusoktól. De nagy kedvenceim az erzsébetvárosi ovisok, akik inkább kiszolgálják magukat, minthogy Vattamány Zsolt polgármestertől vegyék el azt.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.