Ott volt a Mikulás is, de inkább a fideszes képviselő osztogatta az ajándékokat az ovisoknak

elmebaj
2017 december 08., 11:55
comments 126

Kicsit sem fogták vissza magukat fideszes képviselők, és olyat kampányoltak az óvodákban Mikulás apropóján, hogy egyáltalán nem lenne meglepő, ha hirtelen szavazati jogot adnának a 3-6 éveseknek is. 

Itt van például V. Németh Zsolt a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára, helyi fideszes képviselő, akit Szentgotthárdon a felesége is elkísért az óvodába, hogy csomagot vigyenek a gyerekeknek. Ugyan ott volt a Mikulás is, de a szerencsés lurkók magától az államtitkár úrtól és feleségétől vehették át a csomagokat.

photo_camera "Van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró,
Jöjj el hozzánk, várunk rád, kedves öreg Télapó!"
Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Tényleg ott ül a Mikulás, de ő amúgy is nyilván csak az óvoda beöltözött mindenese, és az ajándékot sem ő hozta az Északi-sarkról. 

photo_camera Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Van, aki nemcsak egy óvodába ment el, hanem rögtön ötbe, mint Szászfalvi László. Mindegyik pont a választókerületében van.

photo_camera Fotó: Szászfalvi László/Facebook

És közzétette a minden helyi lapban a képviselőtől függetlenül megjeleníthető politikus oszt ajándékot a gyerekeknek fotót.

photo_camera Fotó: Szászfalvi László/Facebook

Újbudán miniszter fideszes politikust kaptak a gyerekek ajándékba. Mikulás itt is volt:

photo_camera A beöltözött Mikulás Fotó: Simicskó István/Facebook/Nagy Mihaly

De nem ő osztogatta a csokit:

Simicskó István honvédelmi miniszter csokimikulást oszt
photo_camera és az aki igazából osztja az ajándékot. Kis terepszínű Simicskó-csokira lehet számítani jövőre. Fotó: Simicskó István/Facebook/Nagy Mihaly

Tényleg jobb, ha a gyerekek korán megtanulják, hogy nem egy meseszerű figurától kapják az ajándékot, hanem a politikusoktól. De nagy kedvenceim az erzsébetvárosi ovisok, akik inkább kiszolgálják magukat, minthogy Vattamány Zsolt polgármestertől vegyék el azt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.