A Fidesz azt állítja, hogy 186 millió forintot utaltak nekik a Soros-terv elleni harchoz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Január 2-a óta több tízezer adománykérő levelet küldött ki a sok tízmilliárdos propagandagépezetet fenntartó kormánypárt, hogy szavazótáboruktól pénzt kérjenek további propaganda fenntartásához. A párt "kommunikációs igazgatója" Hidvéghi Balázs most arról beszélt a kormány házilapjának, hogy a magyarok eddig 186 millió forintot küldtek. 

Hidvéghi azt a sehogy sem ellenőrizhető állítást is bedobja, hogy főleg kisebb, ötezres adományokból kaptak sokat. A befolyt összegből felvilágosítóanyagokat, plakátokat készítenek majd, és ez az eljárás így nyilván nem vet majd fel olyan kérdéseket, ami szúrhatná az Állami Számvevőszék szemét. 

Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet

- árulta el még Hidvéghi. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.