A Fidesz azt állítja, hogy 186 millió forintot utaltak nekik a Soros-terv elleni harchoz

politika
2018 január 29., 12:14
comments 305

Január 2-a óta több tízezer adománykérő levelet küldött ki a sok tízmilliárdos propagandagépezetet fenntartó kormánypárt, hogy szavazótáboruktól pénzt kérjenek további propaganda fenntartásához. A párt "kommunikációs igazgatója" Hidvéghi Balázs most arról beszélt a kormány házilapjának, hogy a magyarok eddig 186 millió forintot küldtek.

Hidvéghi azt a sehogy sem ellenőrizhető állítást is bedobja, hogy főleg kisebb, ötezres adományokból kaptak sokat. A befolyt összegből felvilágosítóanyagokat, plakátokat készítenek majd, és ez az eljárás így nyilván nem vet majd fel olyan kérdéseket, ami szúrhatná az Állami Számvevőszék szemét.

Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet

- árulta el még Hidvéghi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.