A Fidesz azt állítja, hogy 186 millió forintot utaltak nekik a Soros-terv elleni harchoz

Január 2-a óta több tízezer adománykérő levelet küldött ki a sok tízmilliárdos propagandagépezetet fenntartó kormánypárt, hogy szavazótáboruktól pénzt kérjenek további propaganda fenntartásához. A párt "kommunikációs igazgatója" Hidvéghi Balázs most arról beszélt a kormány házilapjának, hogy a magyarok eddig 186 millió forintot küldtek. 

Hidvéghi azt a sehogy sem ellenőrizhető állítást is bedobja, hogy főleg kisebb, ötezres adományokból kaptak sokat. A befolyt összegből felvilágosítóanyagokat, plakátokat készítenek majd, és ez az eljárás így nyilván nem vet majd fel olyan kérdéseket, ami szúrhatná az Állami Számvevőszék szemét. 

Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet

- árulta el még Hidvéghi. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.