Egy indiai férfi beragadt az MRI-gépbe, és meghalt

külföld
2018 január 29., 20:06

A 32 éves Rajesh Maru egy idős rokonát látogatta meg szombaton egy mumbaii kórházban. A rokonon MRI-vizsgálatot végeztek volna el, és megkérték Marut, hogy vigyen be az MRI-szobába egy oxigéntartályt.

Igen ám, de az MRI-gépnek olyan erős mágneses ereje van, hogy minden fémet magával ragad. A kezelők ugyan biztosították Marut arról, hogy a gép nincs bekapcsolva, de be volt. A gép magához rántotta Marut és a tartályt is, neki beragadt a keze a gépbe, a tartály pedig kilukadt.

A kezelők megpróbálták ugyan kihúzni a férfit, de annyira vérzett, hogy pár percen belül meghalt. A férfi rokonai szerint Maru halálát a személyzet hanyagsága okozta. Egy orvost és egy asszisztenst a rendőrség le is tartóztatott. (NDTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.