Egy indiai férfi beragadt az MRI-gépbe, és meghalt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 32 éves Rajesh Maru egy idős rokonát látogatta meg szombaton egy mumbaii kórházban. A rokonon MRI-vizsgálatot végeztek volna el, és megkérték Marut, hogy vigyen be az MRI-szobába egy oxigéntartályt.

Igen ám, de az MRI-gépnek olyan erős mágneses ereje van, hogy minden fémet magával ragad. A kezelők ugyan biztosították Marut arról, hogy a gép nincs bekapcsolva, de be volt. A gép magához rántotta Marut és a tartályt is, neki beragadt a keze a gépbe, a tartály pedig kilukadt.

A kezelők megpróbálták ugyan kihúzni a férfit, de annyira vérzett, hogy pár percen belül meghalt. A férfi rokonai szerint Maru halálát a személyzet hanyagsága okozta. Egy orvost és egy asszisztenst a rendőrség le is tartóztatott. (NDTV)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.