Egy indiai férfi beragadt az MRI-gépbe, és meghalt

A 32 éves Rajesh Maru egy idős rokonát látogatta meg szombaton egy mumbaii kórházban. A rokonon MRI-vizsgálatot végeztek volna el, és megkérték Marut, hogy vigyen be az MRI-szobába egy oxigéntartályt.

Igen ám, de az MRI-gépnek olyan erős mágneses ereje van, hogy minden fémet magával ragad. A kezelők ugyan biztosították Marut arról, hogy a gép nincs bekapcsolva, de be volt. A gép magához rántotta Marut és a tartályt is, neki beragadt a keze a gépbe, a tartály pedig kilukadt.

A kezelők megpróbálták ugyan kihúzni a férfit, de annyira vérzett, hogy pár percen belül meghalt. A férfi rokonai szerint Maru halálát a személyzet hanyagsága okozta. Egy orvost és egy asszisztenst a rendőrség le is tartóztatott. (NDTV)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.