Elon Musk négymillió dollár értékben adott el lángszórókat egyetlen nap alatt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Boring Company néven futó új projektje keretében (mellyel városok alatti alagútrendszerbe terelné az autóforgalmat), Elon Musk lángszórókat kezdett el árulni. Egy eszköz ára 500 dollár, azaz mintegy 125 ezer forint plusz adók, és Musk maga számolt be róla, hogy hamar meglett az általa kitűzött nyolcezres határ, azaz négymillió dollár értékben keltek el lángszórók. 

Összesen amúgy 20 ezer darabot dob most piacra, amit azután kezdett el árusítani, hogy teljesült a decemberi célkitűzés és elfogyott az ötvenezer Boring Company-s baseballsapka. Arról egyelőre nem tudni, hogy mi a következő tárgy, amit árusítani fog, ha egyszer elfogytak a lángszórók. 

Musk úgy hirdeti a termékét, mint a világ legbiztonságosabb lángszóróját, amivel fel lehet dobni minden bulit, azaz arra azért senki ne számítson, hogy egy veszélyes eszközhöz tud most hozzájutni legálisan a netről.

A kiszivárgott hírek szerint áprilisban szállíthatják majd ki a lángszórókat a szerencsés megrendelőknek, de egyelőre több a kérdőjel mint a biztos válasz az egész körül. (Verge)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.