Elon Musk négymillió dollár értékben adott el lángszórókat egyetlen nap alatt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Boring Company néven futó új projektje keretében (mellyel városok alatti alagútrendszerbe terelné az autóforgalmat), Elon Musk lángszórókat kezdett el árulni. Egy eszköz ára 500 dollár, azaz mintegy 125 ezer forint plusz adók, és Musk maga számolt be róla, hogy hamar meglett az általa kitűzött nyolcezres határ, azaz négymillió dollár értékben keltek el lángszórók. 

Összesen amúgy 20 ezer darabot dob most piacra, amit azután kezdett el árusítani, hogy teljesült a decemberi célkitűzés és elfogyott az ötvenezer Boring Company-s baseballsapka. Arról egyelőre nem tudni, hogy mi a következő tárgy, amit árusítani fog, ha egyszer elfogytak a lángszórók. 

Musk úgy hirdeti a termékét, mint a világ legbiztonságosabb lángszóróját, amivel fel lehet dobni minden bulit, azaz arra azért senki ne számítson, hogy egy veszélyes eszközhöz tud most hozzájutni legálisan a netről.

A kiszivárgott hírek szerint áprilisban szállíthatják majd ki a lángszórókat a szerencsés megrendelőknek, de egyelőre több a kérdőjel mint a biztos válasz az egész körül. (Verge)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.