Szarvas Koppány Bendegúzt indítja a Momentum Kecskeméten

POLITIKA
2018 január 29., 07:35
comments 266

Az azonnali.hu értesülései szerint mégsem Csontos Gábort, hanem az egykori DK-s Szarvas Koppány Bendegúzt indítja jelöltként Bács-Kiskun megye 2. számú választókörzetében a Momentum.

Szarvas a lap megkeresésére azt állította, hogy számára a jelöltség nem egóharcot jelent, azaz ha később szükséges, és a Momentum vezetése úgy ítéli meg, akkor visszalép egy másik ellenzéki jelölt javára. A fiatal politikus októberben lépett be a Momentumban, korábban a Gyurcsány Ferenc féle DK-ban politizált, illetve vezette a párt ifjúsági tagozatát, az IDE-t is.

A körzet amúgy nem könnyen nyerhető, a fideszes Zombor Gábor 2014-ben 51 százalékkal nyert itt, de Szarvas elmondása szerint terepmunkával, hiteles sztorival és jó programmal készül erre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.