Annyira betéptek a torontói rendőrök, hogy erősítést kellett hívniuk

2018 január 30., kedd 11:06
50

Kannabisszal átitatott csokiszeletek, csak gyógyszertárakban, orvosi felhasználásra kaphatóak Fotó: JUSTIN SULLIVAN/AFP

Kanadában szigorú szabályok vonatkoznak az egészségügyi célú marihuána-készítmények forgalmazására, amiket gyógyszertárakban árusítanak, többnyire ehető sütemények vagy csokoládék formájában. 

Szombat éjjel két torontói rendőr úgy döntött, hogy a könnyebb utat választják, "rajtaütöttek" egy gyógyszertáron és megdézsmálták a készleteket, majd hajnalban - miután csalódottak voltak a hatás miatt - visszatértek egy újabb adagért. Valójában csak a rutin hiányzott, mivel a THC a gyomorban lassabban szívódik fel, mint a tüdőn keresztül, így aztán nagyot néztek, amikor reggel beütött cucc - olyannyira, hogy kollégáik segítségét kérték a rádión keresztül segítségért. 

A helyi Newstalk 1010 rádió úgy tudja, úgy betéptek, hogy hallucinálni kezdtek, ezért riasztották a társakat. Amikor az erősítés megérkezett, az egyik betépett rendőr annyira bepánikolt, hogy rohanni kezdett, a jeges úton megcsúszott, és fejsérülésekkel kellett kórházba szállítani. A CBC információi szerint a két rendőrt felfüggesztették. (Vice)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt