Annyira betéptek a torontói rendőrök, hogy erősítést kellett hívniuk

Kannabisszal átitatott csokiszeletek, csak gyógyszertárakban, orvosi felhasználásra kaphatóakFotó: JUSTIN SULLIVAN/AFP

Kanadában szigorú szabályok vonatkoznak az egészségügyi célú marihuána-készítmények forgalmazására, amiket gyógyszertárakban árusítanak, többnyire ehető sütemények vagy csokoládék formájában. 

Szombat éjjel két torontói rendőr úgy döntött, hogy a könnyebb utat választják, "rajtaütöttek" egy gyógyszertáron és megdézsmálták a készleteket, majd hajnalban - miután csalódottak voltak a hatás miatt - visszatértek egy újabb adagért. Valójában csak a rutin hiányzott, mivel a THC a gyomorban lassabban szívódik fel, mint a tüdőn keresztül, így aztán nagyot néztek, amikor reggel beütött cucc - olyannyira, hogy kollégáik segítségét kérték a rádión keresztül segítségért. 

A helyi Newstalk 1010 rádió úgy tudja, úgy betéptek, hogy hallucinálni kezdtek, ezért riasztották a társakat. Amikor az erősítés megérkezett, az egyik betépett rendőr annyira bepánikolt, hogy rohanni kezdett, a jeges úton megcsúszott, és fejsérülésekkel kellett kórházba szállítani. A CBC információi szerint a két rendőrt felfüggesztették. (Vice)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.