Annyira leterhelte a kampány a Momentumot, hogy a párt kiszáll a Tumblr-ről

POLITIKA
2018 január 30., 12:34
comments 115

Ötcsillagos indoklással jelentette be a nagy tespedésben valamit még akaró, dinamikus fiatal magyarok pártja, a Momentum, hogy nem bírja tovább azt a terhelést, amit a Tumblr-re való posztolás jelent.

Hogy ne menjen a mennyiség a minőség rovására

link Forrás

A párt a Facebookon tényleg aktív, napi jó pár bejegyzéssel, de ez annyira kiszívja az energiáikat, hogy igazából már az Instagramra sem marad erejük, ott ugyanis egy hét alatt három bejegyzést írtak, amiből egy az egy évvel ezelőtti olimpiaellenes aláírásgyűjtésükről emlékezik meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.