Autó, lakás, havi két milliós fizetés - kevesellte az újpesti játékos

sport
2018 január 30., 05:29

Döbbenetes közleményben magyarázza az Újpest FC, hogy miért nem utazott a csapat edzőtáborába a 25 éves középpályás, Windecker József. A szezon végén lejáró szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban a klub már az év első napjaiban ajánlatot tett a játékosnak, de Windecker visszautasította azt. Az Újpest FC közleménye szerint a focista kevesellte

  • a havi nettó 2 milliós alapfizetést,
  • a lakás-,
  • és autóhasználatot,
  • valamint az étkezés biztosítását.

Hozzáteszik: jó szereplés után év végi bónuszt is várhatott volna Windecker. Roderick Duchatelet klubtulajdonos hangsúlyozta:

„egy, most már igazán értékes játékosról beszélünk, aki rengeteget fejlődött a nálunk eltöltött időszakban. Ezt fontos hangsúlyozni, hiszen amióta megérkezett a Megyeri útra, egyetlen hivatalos és/vagy konkrét érdeklődés vagy megkeresés sem volt vele kapcsolatosan. Ugyanakkor minden esetben megtérítettük a rehabilitációját – már az ideérkezést követő azonnali sérülést is beleértve –, továbbá, a felépülési idő alatt is teljes bért utaltunk neki."

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy Windecker a felcsúti Puskás Akadémiánál köthet ki, minden bizonnyal az újpestinél is jobb ajánlatért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.