Elvakítja a szomszédokat az új ferihegyi focipálya világítása

Nagy az öröm a Ferihegy melletti Vilmos Endre Sportcentrumban, ahol elkészültek az új műfüves pályához tartozó fényszórók, és már este használják a pályát is a Városgazda Utánpótlás Akadémia kis lurkói. A téli időszak miatt már késő délután kigyúlnak a fények és elönti a világosság a műfüvet. Nem ilyen lelkesek viszont a környéken lakók, akik nagy fényszennyezésre panaszkodnak. A helyiek több fórumon panaszkodnak a túlzott fényárra, és eléggé kétségbe vannak esve. Egyelőre a fényszórók próbaüzemben működnek, úgyhogy van remény arra, hogy a mindent elöntő fényár nem tart örökké. (Ittlakunk.hu)

Vilmos Endre SportcentrumFotó: Városgazda Utánpótlás Akadémia FB

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.