Matt fekete Audi + albán sofőr = egy kiló minden

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Több kameraállásból is rögzítette a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, ahogy január 26-án átadás közben lecsapnak egy dílerre a Király utca közepén. A feltűnésmentes matt fekete Audival érkező 48 éves albán férfit 

éppen 993 gramm drog átadása közben érték tetten.

A nyomozók a lakásán további 103 gramm kábítószergyanús fehér port, 1090 gramm hasist, valamint körülbelül 480 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le, írja a Police.hu. Az albán és a 41 éves magyar dílertársa előzetes letartóztatásba kerültek. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.