Megrendezte saját halálát, hogy ne kelljen kifizetni a verdát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Zsolt két autót is vett hitelre, egyiknek sem fizette a törlesztőrészleteit, majd halottá nyilváníttatta magát, hogy megússza az ezzel járó büntetést. 

A 43 éves érdi férfi még 2009-ben kötött lízingszerződést egy autó vásárlásához, de nem törlesztette az ötmilliós lízingdíjat és a gépet sem adta vissza, majd 2010-ben ugyanezt kezdte játszani egy másik autóval, ott viszont már nagyban utazott és tízmilliós kocsi után nem fizette a díjat. 

Eljárást indult ellene, de a nyilvántartásban 2013-ban hirtelen az jelent meg, hogy Zsolt meghalt, így azt megszüntették. Csakhogy négy évvel később, 2017 májusában információ jutott el a rendőrségre arról, hogy Zsolt mégis él. 

Egy szegedi lakásban kapcsolták le a férfit, akit sikkasztással és a hatóságok megtévesztésével gyanúsítanak. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.