Nem verte nagy dobra az Orbán-kormány: húsz szír érkezett a nemzeti áttelepítési program keretében

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

80,3 millió forintot kapott a Kalunba Nonprofit Kft. még 2015-ben a Belügyminisztériumtól

a „Nemzeti áttelepítési programra,”

írja a Magyar Nemzet. A lapnak az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának szóvivője, Simon Ernő elmondta, hogy a teljesen állami program során húsz szír menekült érkezett repülővel Budapestre. A menekültek egy már menedéket adó országból, Libanonból, Törökországból vagy Jordániából érkeztek. A Kalunba honlapja szerint 

„2015 májusában a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatallal kötött szerződés keretében áttelepített menekültek integrációjának támogatásáért feleltünk.”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.