24 kiló, zárjegy nélküli, adózatlan fű volt a bolgár férfi zenekari hangfalaiban

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) különösen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerbirtoklás miatt folytatott nyomozást egy 49 éves bolgár állampolgár ellen, aki tavaly június 13-án akart belépni Röszkén Szerbia felől.

Fotó: police.hu

A NAV munkatársai a férfi kocsijában szállított zenekari hangfalakban elrejtve kábítószert találtak.

Fotó: police.hu

A KR NNI nyomozói az öt hangfalból, 50 csomagban összesen nettó 23,7 kg kannabiszt foglaltak le.

Fotó: police.hu

A nyomozás során a szintén bolgár állampolgárságú megbízót is azonosították, az információkat át is adták a bolgár hatóságoknak.

A KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály az eljárást befejezte, vádemelési javaslattal élt a Csongrád Megyei Főügyészségnél. (police.hu)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.