24 kiló, zárjegy nélküli, adózatlan fű volt a bolgár férfi zenekari hangfalaiban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) különösen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerbirtoklás miatt folytatott nyomozást egy 49 éves bolgár állampolgár ellen, aki tavaly június 13-án akart belépni Röszkén Szerbia felől.

Fotó: police.hu

A NAV munkatársai a férfi kocsijában szállított zenekari hangfalakban elrejtve kábítószert találtak.

Fotó: police.hu

A KR NNI nyomozói az öt hangfalból, 50 csomagban összesen nettó 23,7 kg kannabiszt foglaltak le.

Fotó: police.hu

A nyomozás során a szintén bolgár állampolgárságú megbízót is azonosították, az információkat át is adták a bolgár hatóságoknak.

A KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály az eljárást befejezte, vádemelési javaslattal élt a Csongrád Megyei Főügyészségnél. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.