Az vetett véget az autós üldözésnek, hogy a bankrablók megálltak egy gyorsétteremben

külföld
2018 január 31., 10:28

Egy 24 éves férfi és egy 26 éves nő kirabolt egy bankot a kanadai Moncton városban, majd egy fekete autóval elhajtottak. A bank alkalmazottai értesítették a rendőrséget, személyleírást adtak, és elmondták azt is, milyen volt a rablók kocsija. Ezt az autót szúrta ki egy rendőr már a városon kívül, ezért azonnal meg is fordult, és üldözőbe vette a rablókat, majd később még öt rendőrautó csatlakozott hozzá.

A hajszának az vetett véget, hogy a rablók megálltak egy Tim Horton's gyorsétteremnél, rendelés nélkül végighajtottak a drive-thru-részen, majd megálltak a parkolóban. Itt tartóztatták le őket.

photo_camera Fotó: SPENCER PLATT/AFP

A hír hatalmasat ment a kanadai és az amerikai médiában, már csak azért is, mert a főleg fánkjáról és kávéjáról ismert Tim Horton's gyorsétterem Észak-Amerika-szerte kanadaikumnak számít. Többen is azzal osztották meg a rendőrségi beszámolót „ez minden idők legkanadaibb szalagcíme”. (CBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.