Felrobbant a telefontöltő, kigyulladt a repülő

külföld
2018 február 01., 11:00
comments 97
link Forrás

Felcsaptak a lángok és pillanatok alatt sűrű füst borította el egy orosz utasszállító fedélzetét, miután az egyik utas mobiltöltője felrobbant. A Moszkvából Volgográdba tartó járat szerencsére már landolt, és az esetről kikerült felvételek alapján az utasok is sztoikus nyugalommal kezelték a helyzetet, és segédkeztek a személyzetnek a tűz oltásában.

Más beszámolók szerint azért volt némi pánik, még ha ez a felvételeken nem is látszik. Azon az utasok tényleg úgy viselkednek, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne a tűz az utastérben.

A gépet végül evakuálták.

"Már mind a széksorok közti folyosón álltunk, amikor a töltő füstölni, majd lángolni kezdett. A tüzet egy percen belül eloltották, de néhányan pánikba estek" - mesélte egy utas. A bepánikolt utasok kinyitották a vészcsúszdákat, néhány utas ezeken hagyta el a gépet. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.