Megivott 5,1 deci vodkát, majd a gimibe betörve zúzni kezdett, végül felhívta a rendőröket, hogy felrobbantja a sulit és a fél várost

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A Gyula Televízió számolt be arról, hogy 2017. augusztusban egy férfi 5,1 deciliter vodka elfogyasztása után bemászott a gyulai Karácsonyi János Katolikus Gimnázium udvarára, ahol egy vascsővel betörte az udvaron álló autó szélvédőjét, bal első ablakát, és összeverte a motorháztetőt.

Ezután betörte az egyik ablakot, majd az épületbe bejutva 10 ajtót megrugdosott.

Közben az iskolából saját telefonján hívta fel a rendőrségi segélyhívó vonalat, és bejelentette, hogy felrobbantja az iskolát és a fél várost.

A vádlott a cselekmények elkövetését beismerte.

Az ügyében kedden hozott jogerős ítéletet a Gyulai Járásbíróság: közveszéllyel fenyegetés bűntette és rongálás vétsége miatt 1 év börtönbüntetésre ítélték, 2 év próbaidőre felfüggesztve.

A vádlottnak 170 ezer forintot kell fizetnie a gimnáziumnak, és viselnie kell a több mint 84 ezer forintos bűnügyi költséget is. (birosag.hu)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.