Világrekord: kevesebb mint 1 perc alatt végigvitte a Super Mario Worldöt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ebben a valós idejű videóban látható a bravúr az első speedrunról, ami 1 perc alá vitte a rekordot (ami korábban 74 másodperc volt):

Hogy pontosan mi történt, azt én laikusként nem teljesen értem, nekem az sem világos, hogy az európai típusú Super Nintendóval is sikerült volna-e. Annyi biztos, hogy a játékos négy controllert használt hozzá, és a lenyomott billentyűkkel, illetve bizonyos billentyűkombinációkkal addig manipulálta a szoftvert, hogy már az első pálya elején a vége főcímre ugrott.

Itt magyarázta el, mit csinált, és itt olvasható el a technikai háttere. Aki szeretné megdönteni a rekordot, annak itt az egész játék memóriatérképe.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.